Podcast – sarja: Opi kybernetiikkaa kuunnellen


Kybernetiikka on viisauden ja säätyvyyden tiedettä ja käytäntöä.

Podcast – sarja perustuu Supertiede-kirjan sivuihin. Kuvan numerot (1-6) ovat kirjasarjan Vastuullinen älykkyys nykyisiä ja tulevia kirjoja ilmestymisjärjestyksessä.

Ensimmäinen audiosarja siitä avautui 16. heinäkuuta 2020. Se koostuu parin minuutin esityksistä, jotka käytännössä ovat Supertiede-kirjan sivuja. Kirja on niin systeeminen ja modulaarinen, että jokaisella sivulla on oma teemansa kuvineen, ja sen ansiosta siitä saa mainioita podcast – palasia, joita itse kukin pääsee kuuntelemaan vaikkapa aamulla hampaita harjatessaan.

Audioita voi kuunnella vaikkapa seuraavassa järjestyksessä:

Metavisiona maailmanlaajuinen edistysaskel alan tietouden edistämisessä.

Teknologian edistyminen on auttanut merkittävästi tiedonhaussa, mallintamisen tekniikoissa, logiikoiden ohjelmoinnissa ja ideatestauksessa. Kääntämistekniikoiden parantuminen alkaa poistaa kielten rajoja, joten se antaa mahdollisuuksia Metayliopistolle kansainvälistyä etsimään nykyajan parhaita ajattelijoita hiomaan yhteistä superloikkaa kestävän sosioteknisekonomistisen edistymisen mahdollistamiseksi.

Perästä kuuluu. Seuraavat askeleet ovat suunnitteilla monille eri tasoille ja eri suuntiin: introduktionista noduktioon asti.

Pysykää kanavalla!