Erittäin edullisesti SUPERTIEDE-kirja, pilottierästä


Kaikki mitä tieteestä tiedetään, mahtuu monikkoon:

ontologia (1), epistemologia (2), metodologia (3), paradigma (4) ja näkemys (5) vaiheineen (6), toteutuksineen (7)

Vieraat sanat (1-7) voi kansanomaistaa näin:

olevaisuuden käsitteet (1), tieto-oppi niille (2), teorioiden perusteet (3), välttämätön ajattelutavan muutos (4) sekä teknologia (5) kehittää yhteiskuntaa (6) varustettuna perusteluilla (7) miten tämä kaikki uusi saadaan toteutettua.

Metayliopisto kampanjoi monipuolisesti instrumentalismi – nimisen tieteen periaatteen puolesta. Siinä tiedolliset käsitteet ovat instrumetteja rakennettaessa uutta tietoa ja uuta tiedettä ja toimivampaa yhteiskuntaa entistä parempaan muotoon. Tässä ketjussa on syytä edetä systeemisesti ja eettisesti hyvin soveltaen parhaita oppeja, mitä koskaan on luotu.

Vastuullisen älykkyyden kirjasarja vie edellä mainittua monikkoa eteenpäin rationaalisesti, instrumentalismin hengessä, sarjana ja ketjuna (Metatiede, Supertiede, Suunnittelutiede, Teknologia ja tiede, Yhteiskunta ja tiede sekä Perustelujen tiede).

RAJOITETTU ERÄ: Tilaus ennakkoerästä puoleen hintaan.

Koska sarja kehittyy kaiken aikaa, kirjoihin tulee päivityksiä. Sisältöä ja logiikkaa testataan Visual Prolog (VIP) – tekoälykehittimellä sekä XML-tekniikalla rajapintoineen. Tieteen jokainen moduli voidaan luonnehtia VIP – modulina ja sitä voidaan simuloidaan sen rajapintamäärittelyjen mukaan. Näin lähestytään yhteistä älyä ja jopa tekoälyn huimimpia visioita.

Ennakkoerän kirjan voitte tilata Holvista, täältä: https://tinyurl.com/yaxrcnsc . Rajoitettu erä! Kirjan voi päivittää syksyn kuluessa uuteen. E-kirjojen aikataulusta tiedotetaan syksyn kuluessa.