Ainutlaatuisen syvällinen, visuaalinen ja koskettava kirja yhteiskunnan haasteista.

Selvien diagnoosien lisäksi kirja tuo esille kontibuutiota: uusia tapoja tehokkaasti viestiä ja kehittää yhteiskuntaa. Kaikki liittyy kaikkeen ja systeemi selittää. Tärkeintä kaikesta on kuitenkin intentionaalisuus, sillä se on kybernetiikan Viable – periaatteen tärkein taso. Kirjassa kerrotaan tarkoin, miten luovuus ja intentionaalisuus saadaan kukkimaan ekosysteeminsä hyväksi.

Mainio kirja yksityisellä ja julkisella sektorilla toimiville: päättäjille ja poliitikoille ja IT-ammattilaisille nousta kaaoksen yläpuolelle kehittämään elinkelpoisia systeemeitä (viable system) ja kokemaan parempaa tulevaisuutta. Kirja tuo esille digitalisaation mahdollisuuksia, käsityksen uudesta tieteestä, yhteistyöverkostot, täsmäoppimisen menetelmät ja paljon, paljon muuta.

Kirja on itsessään sisältöineen kuin kyberneettinen systeemi markkinoimassa elinkelpoisen systeemin ajatuksia yhteiskuntaan.

Kirjassa on noin 200 värikästä kuvaa, joista osa kuvasarjoja. Alla on niistä vain muutama prosentti. Visuaalisen nautinnon voi aistia vain selaamalla 🙂

ISBN 978-952-68690-2-5 (nid.)  ISBN 978-952-68690-3-2 (EPUB).